BE-supportteam

...Belgische atleten hebben uw steun nodig!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

EK veldlopen Belgrado 2013

Colin Schouppe:
"Beste supporters, vrienden en familie van..., bedankt voor dit reuze weekend. We hebben onze atleten de steun gegeven die ze verdienden en hebben prachtprestaties in de plaats gekregen. De sfeer was buitengewoon.  De televisiekijker heeft geen idee hoe oppermachtig de Belgische supporters waren tegenover de andere landen. We moeten het toegeven: tegen de start van de senioren waren vele supporters al moegelopen en sommige stemmen kapotgeschreeuwd. Met 6 deelnemers is het ook moeilijk om in groep hetzelfde te brullen en samen te blijven, maar zelfs dan hadden we overwicht op het terrein met vele Belgische vlaggen.

Jeroen D'Hoedt via Twitter:
"Thanks for the massive support!!!!!!!!!!!"

Louise Carton:
"nog eens een dikke merci aan de Belgische supporters: jullie waren top!#Belgrado2013"

 Corine De Mey:
"Wat een weekend hadden we in Belgrado op het EK ! 
Fantastische sfeer, toffe activiteiten, echt de moeite om hier mee te reizen ! 
Zou zeggen Belgische supporters, ga volgende keer mee met BE-Support team en je hebt een kampioenschap om nooit te vergeten!"

Lander Tijtgat via Twitter:
"The Belgian Team had dreamfull support. It was trully an honor to compete in this bunch of craziness. Gold medal 4sure!"

 Margo Carton (zus van Louise):
"Louise is volgend jaar eerstejaars belofte, dus het wordt moeilijker om geselecteerd te worden. Maar zelfs al is mijn zus er niet bij, toch zou ik overwegen om mee te gaan, gewoon omdat de sfeer zo fantastisch was."

Maria Roofthooft: "Belgische mama" van Almensh en Atelaw
"Een ongelofelijk weekend (met vallen en opstaan van mezelf ?!?) met de Belgische supportersgroep in Belgrado. Super!!!"

Pieter-Jan Hannes via Losse Veter
"De Belgische supporters waren ongelooflijk! Dat maakt je 10 seconden sneller op zo'n wedstrijd."

Jan Carton (papa van Louise):
"Dit was echt een schitterend weekend met tal van mooie momenten: het duurloopje zaterdagmorgen met de verkenning van het parcours, de “cream pita”, het bezoek aan de atleten zaterdagavond, en vooral het supporteren de zondag!

Leuk om dit in bende te mogen beleven: de sfeer was uitstekend en we hebben fijne mensen leren kennen: Colin en de gasten Van RC Gent, de familie van Abdel en zeker ook Guido en Maria!
Leuke formule om zo’n kampioenschap te beleven: in groep, deels uitgestippeld en dus gemakkelijk, anderzijds niet dwingend, en ook niet te duur! Dikke merci aan allen en hopelijk kunnen we dit nog eens overdoen!"